• Stopt haaruitval en stimuleert groei

  • Binnen enkele weken al verbetering

  • 100% natuurlijk, dus geen risico's

  • Geniet weer van een volle bos haar

Ervaringen

Michael uit Drenthe

"Op mijn 19de is er vastgesteld dat ik erfelijke haaruitval had. Ik zat er heel erg over in, dat ik al zo jong kaal begon te worden, dus ging ik op zoek naar middelen, die helpen bij haaruitval. Ik heb voor BetterHair ook een aantal shampoos geprobeerd. Na 6 maanden gebruik, zag ik wel het verschil, maar ik was er niet tevreden over. En ik moet zeggen dat ik in het begin helemaal geen resultaat had verwacht van BetterHair, omdat ik de pillen nooit vertrouwde. Nu na 5 maanden gebruik, ben ik er blij om dat ik het geprobeerd heb. Normaal als ik gel in mijn haar deed zag je mijn hoofdhuid erdoorheen. Nu dus helemaal niet meer en mijn inhammen zijn een stuk minder zichtbaar."

Jaap uit Nieuwegein, 52 jaar

"Na 2 maanden gebruik van BetterHair zag ik al dat mijn inhammen kleiner werden, en dat er op de plekken waar niks meer zat weer haartjes groeiden. Dus besloot ik om meer potjes te bestellen, om het gewenste resultaat te behalen. Ik heb BetterHair 6 maanden gebruikt, en van mijn dun haar en kale plekken is niks meer te zien. Ik had het al veel eerder moeten bestellen en raad het alle kalende mannen aan."

Dennis uit Leiden

"Ik ben een man van 40 jaar en gebruik BetterHair nu 5 maanden. Bij mij zie je duidelijk het verschil. Als ik de foto's van jaren geleden doorkijk, zie ik dat ik dat de kaalheid me ouder maakte dan ik was. Dat is niet bij iedereen zo, maar bij was dat wel het geval. Ik ben nog steeds heel verbaasd over het resultaat van BetterHair, mijn haar begon na 3 maanden al zichtbaar terug te komen en bovendien waren de nieuwe haren ook dikker. Ik zie er nu een stuk jonger uit dankzij BetterHair."