• Stopt haaruitval en stimuleert groei

  • Binnen enkele weken al verbetering

  • 100% natuurlijk, dus geen risico's

  • Geniet weer van een volle bos haar

Better Hair for men

Er is een oplossing tegen haarverlies en kaalheid!! BetterHair geeft u weer voller haar.

Kaalheid komt steeds vaker voor, ook bij jonge mannen. Dat kan heel vervelend zijn, omdat er onzekerheid ontstaat over het uiterlijk. BetterHair biedt u een mogelijkheid om het haar weer terug te krijgen. BetterHair helpt haaruitval te stoppen, voedt de haarwortels en bevordert de groei van de nieuwe haren. Onderzoeken hebben aangetoond dat de ingrediënten in BetterHair zorgen voor de groei van nieuwe haren. Binnen enkele weken stopt haarverlies en binnen enkele maanden zult u merken dat er nieuwe haren groeien.

Waarom valt het haar uit?

Dun wordend haar en inhammen zijn vaak de eerste klachten van beginnende kaalheid. Het wordt veroorzaakt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron (DHT). Door teveel testosteron raakt de haargroei uit balans, omdat de haarzakjes dat niet kunnen verdragen. Als testosteron in DHT verandert, kunnen de haarwortels niet goed meer functioneren en niet goed gevoed worden. Daardoor wordt het haar zwak en stopt het met groeien. Wat dus tot kaalheid leidt.

De tweede oorzaak van haaruitval is dat collageen verhardt, wat zorgt voor haaruitval. Onderzoeken hebben vastgesteld dat verhard collageen zorgt voor haaruitval. Het haar komt daardoor in een verkorte groeifase terecht en dat zorgt voor een veroudering van het haarzakje. De haarwortel wordt afgebroken, waardoor het haar als ware verstikt. Als dit proces een paar jaar aanhoudt, heeft het kaalheid tot gevolg. Slechte gewoonten zoals: stress, veel suiker eten, roken, overmatig alcohol en veel cafeïne zijn de grote veroorzakers van verhard collageen.

De oplossing BetterHair

BetterHair zorgt ervoor dat het DHT gehalte in het lichaam daalt, waardoor overmatige haaruitval eerst afneemt en daarna helemaal stopt. De ingrediënten in Betterhair stoppen het omzetten van testorteron in DHT, door het verlagen van de DHT stopt de haaruitval. Testosteron wordt niet meer in DHT omgezet en daardoor stopt haarverlies en groeien er nieuwe haren aan. Nieuwe haren zullen eerst als lichte dons uit de bestaande haarzakjes komen en na verloop van tijd ontwikkelen deze haren zich normaal en worden weer dik en lang. Veel mannen hebben het succes van BetterHair al ervaren, en u kunt ook een van deze mannen zijn.

Wat kunt u verwachten bij dagelijks gebruik?

Neem dagelijks 2 softgels in met voldoende water. Binnen enkele weken nadat u met Betterhair bent begonnen zult u merken dat de bestaande haren sterker, dikker en voller worden. Binnen twee tot vijf maanden zal overmatig haarverlies stoppen. Dit alleen zal voor velen al een groot succes zijn, vooral bij personen waar de kaalheid net is begonnen. Nieuwe haren zullen eerst als lichte dons uit de bestaande haarzakjes komen en na verloop van tijd ontwikkelen deze haren zich normaal en worden weer dik en lang. De haarzakjes zullen zich hebben hersteld als het DHT niveau tot acceptabel niveau is gezakt.